Produkcija

Izvori

 

 

IGRAJMO SE RADEĆI. RADI-MO IGRAJUĆI SE

 
1. Prvi dan seminara predstavlja svojevrstan uvid u inovativni rad najuspešnijih biblioteka. Omogućava polaznicima seminara da razviju osećaj za inovacije i da utvrde spremnost svojih biblioteke za promene.
 
2. Drugi dan - Gejmifikacija i korišćenje igara u bibliotekama (akreditovani kod NBS sa 6 bodova) . On otvara pristup osnovnim principima korišćenja igara i gejmifikacije za unapređenje poslovanja u bibliotekama. Objašnjenje osnovnih pojmova gejmifikacije i principa primene elemenata igara i dizajna igara u bibliotečkom okruženju. Razmatranje mogućnosti primene gejmifikacije u bibliotekama u Srbiji. Program interaktivnim predavanjima  obrađuje :
 
-          Zašto primenjivati igre i gejmifikaciju u bibliotekama.
-          Defincija osnovnih pojmova - razlika između igara i gejmifikacije.
-          Definicija igre, elementi igre, tehnike projektovanja igara.
-          Osnovi gejmfikacije.
-          Dinamizmi igre, mehanizmi igre, komponente igre.
-          Tehnika primene gejmifikacije u šest koraka.
-          Osnovni ciklus aktivnosti gejmifikacije: motivacija-akcija-reakcija.
 
Zaključak programa u ovom danu daje odgovor o mogućnostima primene gejmifikacije i igara u bibliotekama u Srbiji.
 
3.  Treći dan je radionica kao jedinstvena poster sesija organizovana po aktuelnoj agendi šeme za pisanje projekta. To će biti ujedno sajam ideja za inovativne projekte, ali i modela korišćenja igara i gejmifikacije za unapređenje poslovanja u bibliotekama.
 
 
KOTIZACIJA : 
- 19.400,00 din. po osobi.
- za članice mreže biblioteke.org.rs - 15.500,00 din.
 
U cenu je uključeno: dva puna pansiona u hotelu VRUJCI ½, elektronski setovi na USB nosaču, učešće gejmifikacijskim nagradnom turniru generalnog pokrovitelja seminara.
SEMINAR je sertifikovan sa: 6 bodova NBS (za deo „Gejmifikacija i korišćenje igara u bibliotekama“) + 2 EU Telehaz trendszer (za ceo kurs).
 
 
Obaveštenja i prijave:  celular +381 61 361 63 52 .  VIBER + 38160 361 63 52
Internet sajt www.internet.edu.rs    elektronska  pošta- Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.