TARGET

Produkcija

Izvori

 

UDK POZIV

U Nacionalnoj knjižnici Portugala, Campo Grande 83, Lisabon,  29-30 listopada 2015. -održava se Međunarodni UDK seminar "Medunarodni UDK Seminar 2015 "Klasifikacija i normativna kontrola: poboljsanje pretrazivanja i pronalazenja informacija"" .

Konferencijska web stranicaja :http://seminar.udcc.org/2015. Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Cilj konferencije je istražiti probleme u upravljanju Klasifikacija vokabular i između informacijskih sustava. Poseban naglasak će biti na mogućnostima za iskorištavanje i dijeljenje temu autoriziranih podataka u povezanom okoliš podataka.

Govornici su Michael Buckland, Barbara Tillett, Dagobert Soergel, Rebecca Green, Maja Žumer & Marcia Zeng, Nuno Freire, Maria Inês Cordeiro, Andrea Scharnhorst i Richard Smiraglia, Wolfram Sperber, Koraljka Golub, Claudio Gnoli, Marie Balikova, Victoria Francu.
Zbornik izdaje ergon Verlag.
Da biste saznali više o programu konferencije i registrirali se neophodno je  ići na Konferencijsku  web stranicu http://seminar.udcc.org/2015
Mjesto održavanja: 
Kotizacija: € 250 (studenti 210)
Organizator: UDK Konzorcij